Menu

PÁLYÁZATAINKHr

LEGÚJABB TERMÉKEINK

Tekintse meg a legújabb termékeink fotóit!

New

Hr

ÁRAJÁNLAT

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni, akkor kattintson az "Árajánlat kérése" gombra, adja meg a szükséges adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Onoff Útmutató az árajánlatkérés elkészítéséhezHr

TELEPHELYÜNK

Hr

REFERENCIÁK

Hr

AJÁNLD A WEBOLDALT


Ajanlas

Hr


AZ OLDAL FORDÍTÁSATISZTELT LÁTOGATÓ!

ÜDVÖZLÖM ÖNT A NAGY GÉZA FAIPARI KFT HONLAPJÁN

Nagy Géza vagyok, 1995-ben kezdtem el egyéni vállalkozóként a fa nyílászárókat gyártani. A folyamatosan fejlődő cég a tisztességes és becsületes munkának köszönhetően a kezdeti egy főből, mára egy 25 főt foglalkoztató stabil vállalkozássá nőtte ki magát.

2007 végére az egyéni vállalkozásom elérte a lehetőségeinek, fejlődésének a határát, ezért átalakult előbb egyéni céggé, majd 2008 júniusától Nagy Géza Faipari Kft. néven működik tovább. A meglévő 700 m²-es telephely kicsinek bizonyult, ezért komoly fejlesztéseknek köszönhetően a cég talán legjelentősebb állomásaként 2011-ben elkészült az új, kéthektáros területen fekvő 1350 m²-es üzemcsarnoka, majd 2014 elején egy 800 m²-es raktárcsarnok. A korszerű előkészítő, szerelvényező és festőrészlegeken kívül helyet kapott itt egy tágas, színvonalas bemutatóterem is, ahol a látogatóink megtekinthetik az általunk gyártott termékeket és egyben képet kaphatnak a gyártás folyamatáról is.

Telephely

Cégünk vallja, hogy a minőségi fa nyílászáróknak igenis helye van a mai rideg és rohanó világban, ezért célunk, hogy az építkezésbe, felújításba kezdők nálunk a lehető legjobb ár-érték arányban találják meg mindazt, ami álmaik otthonához szükséges. Bőséges termékválasztékunkkal, és szakmai tapasztalatunkkal igyekszünk mindenkinek segíteni, azoknak is, akik már kész elképzeléssel jönnek hozzánk, és azoknak is, akik még bizonytalanok.

LÉPJEN BE A FA NYÍLÁSZÁRÓINK VARÁZSLATOS VILÁGÁBA!

TEKINTSE MEG A NAGY GÉZA FAIPARI KFT. EGYEDÜLÁLLÓ TERMÉKVÁLASZTÉKÁT!

A képgalériában 1500 különböző fotót talál a már legyártott termékeinkről, több mint 700 fotó a referenciáinkról, és további 400 fotó a gyártásról és a különböző kiegészítő elemekről. Gyártásunk 90 %-a hazai piacra készül, de Európa számos országában megtalálhatók munkáink, ami szintén azt bizonyítja, hogy érdemes minket választani.

NEM CSAK A TERMÉKVÁLASZTÉKUNK SZÉLES, HANEM A SZOLGÁLTATÁSAINK KÖRE IS
  • Díjtalan árajánlat készítés
  • Felmérés, tervezés
  • Szaktanácsadás
  • Termékeink helyszínre szállítása
  • Beépítés
  • Utógondozás

A minőségi nyílászárókhoz különböző kiegészítőkkel szolgálunk, mint például kilincsek, párkányok, árnyékolástechnika, valamint szúnyoghálók.

Munkatársainkkal együtt nagyon fontosnak tartjuk a környezetünk védelmét, ezért mindkét telephelyen bevezettük a szelektív hulladékgyűjtést. Gondoskodunk róla, hogy a keletkező hulladék a lehető legjobb hatásfokkal kerüljön újrahasznosításra és mindenben megfeleljen a szigorú környezetvédelmi előírásoknak. A termékeinket is e szempontok figyelembevételével gyártjuk, így kiváló hőszigetelésükkel és hosszú élettartamukkal lépnek fel a klímaváltozás ellen.


Környezetvédelem

A Nagy Géza Faipari Kft. igen magas minőséget kínál stabil háttérrel, megfizethető áron, 5 év garanciával és mindezt teljes körű szolgáltatással.

TERMÉKEINK CE TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZNEK

ÉMI

A szabvány, illetve egyedi igényeket is kielégítő termékek gyártását az ország bármely pontjára, mennyiségtől függetlenül vállaljuk.

KERESSEN BENNÜNKET ÉS NE FELEDJE!

"HA NYÍLÁSZÁRÓ, AKKOR NAGY”

Nagy Géza

Nagy Géza ügyvezető


Copyright © 2019   NAGY GÉZA FAIPARI KFT   Minden jog fenntartva!
Webdesign: Gabrielsoft