Menu

PÁLYÁZATAINKHr

LEGÚJABB TERMÉKEINK

Tekintse meg a legújabb termékeink fotóit!

New

Hr

ÁRAJÁNLAT

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni, akkor kattintson az "Árajánlat kérése" gombra, adja meg a szükséges adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Onoff Útmutató az árajánlatkérés elkészítéséhezHr

TELEPHELYÜNK

Hr

REFERENCIÁK

Hr

AJÁNLD A WEBOLDALT


Ajanlas

Hr


AZ OLDAL FORDÍTÁSAThermosystem104

FELÜLETKEZELÉS

Milesi

MILESI HYDROCROM vastaglazúr kül-, és beltéri festékrendszer.
A festék, ami alatt a fa él, és visszaadja eredeti, természetes rajzolatát, szépségét. Azért, hogy a fa valóban szép, és tartós legyen, elengedhetetlen a minőségi ipari festés, ahol a szerkezet minden egyes részét megvédjük az időjárás viszontagságaitól, UV-sugárzástól, a csapadéktól, párától. Az ipari festés előnye az utólagos házilag történő festéssel szemben, hogy a szerkezet mindenhol kezelve van: üveg, vasalat, gumi, vízvetők alatt egyaránt. Házilag ez nem kivitelezhető, ezért az ablakok belülről kezdenek károsodni, így hamar tönkremennek, és a faablak a presztízsét veszti. További előny, a megfelelő rétegvastagság. Ennek felhordása nagynyomású Wagner festékszóró berendezéssel, festőkamrában történik, amitől szép, és sima, valamint tartós lesz a felület.

A felületkezelés 4 rétegben történik
1.  Első réteg: egy szállekötő mélyalapozó a csiszolás előtt.
2. Második réteg: a pácolás, ami egyben a gombamentesítés. Ez a művelet mártásos, vagy locsolásos eljárással készül, ami biztosítja az egyenletes színt.
3. Harmadik réteg: egy közbenső töltő alapozó. Ez színtelen, csiszolható réteg, a kiváló sima felület elérésére, ami fújással történik 120-150 mikron nedves rétegvastagságban.
4. Negyedik réteg: a fedőlazúr, ami 250-270 mikron nedves rétegvastagságban kerül felhordásra fújással, ez adja meg a fényét és vastag hatását, valamint az időjárás elleni védelmét.

Fontos tudnivaló, amit szeretnek sokan elhallgatni, esetleg csak vásárlás után közölni: A lazúrokkal és festékekkel kezelt kültéri fafelületek megfelelő időközönként ápolást-karbantartást igényelnek. A viszonylag egyszerű művelettel hosszú távon lehet a szerkezetek eredeti szépségét és tartósságát megőrizni. Az időjárási viszonyok, mint pl. a napsütés, egyre erősödő UV-sugárzás, csapadék, hőmérséklet, ill. mindezek változása fokozottan veszi igénybe a faanyag védelmét szolgáló bevonatokat. A levegő relatív páratartalmának függvényében a faanyagok zsugorodnak és dagadnak, ugyanis, a kültéri bevonatok speciális páraáteresztő-képességgel rendelkeznek. A fának ezt a mozgását a kültéri bevonatok rugalmasságuknak köszönhetően hosszú időn keresztül követni tudják, de idővel a bevonaton szabad szemmel nem érzékelhető mikro-repedések jelennek meg. A bevonati rétegek a kültéri tényezők hatására tehát elvékonyodhatnak és megrepedezhetnek, ezáltal fokozottan csökken a fából készült szerkezetek védettsége. A lazúrok és festékek ún. „öregedésével” egyre nagyobb a veszélye a gombafertőzés kialakulásának is. Emiatt javasoljuk a lazúros és a festett felületeket a beépítést követő első évtől évente legalább két alkalommal az XGC 35 jelölésű termékkel a külső oldalán áttörölve felfrissíteni. Ez a művelet nem igényel semmiféle szaktudást, sőt tapasztalatomszerint a gazdaasszonyok szívesen alkalmazzák, mivel a kezelés után ismét eredeti fényében ragyog a nyílászáró. Csupán a megtisztított és száraz felületre egy puha rongydarabbal felhordjuk a frissítő réteget. A HYDROCROM vizes-bázisú lazúrbevonatot 5 év után alaposan át kell vizsgálni. Amennyiben a fokozott kitettség (pl.: erős napsütés) miatt a bevonat elveszítette a fényét, húsos hatását vagy rugalmasságát, akkor a szerkezeteket már az XGC 33 elnevezésű (ecsettel kenhető) termékkel javasoljuk átlakkozni.
A színskálák széles választékából mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelőt.

Tekintse meg a felületkezelési munkánkat!
(Kattintson a képre!)

#1

Hrl

  Vissza a Thermo System 104 oldalra

Copyright © 2019   NAGY GÉZA FAIPARI KFT   Minden jog fenntartva!
Webdesign: Gabrielsoft