Menu

PÁLYÁZATAINKHr

LEGÚJABB TERMÉKEINK

Tekintse meg a legújabb termékeink fotóit!

New

Hr

ÁRAJÁNLAT

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni, akkor kattintson az "Árajánlat kérése" gombra, adja meg a szükséges adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Onoff Útmutató az árajánlatkérés elkészítéséhezHr

TELEPHELYÜNK

Hr

REFERENCIÁK

Hr

AJÁNLD A WEBOLDALT


Ajanlas

Hr


AZ OLDAL FORDÍTÁSATERMÉKISMERTETŐ


Thermo68

Thermo68   T68 rajz

A THERMO 68-AS NYÍLÁSZÁRÓ SZERKEZETEK HOSSZÚ MÚLTRA VISSZATEKINTŐ KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ TERMÉKEK. FŐBB JELLEMZŐIK A NAGY FORMAVÁLASZTÉK ÉS A VERSENYKÉPES ÁR.


Javaslatunk
Mivel hőtechnikai értékei miatt, az alacsony energia felhasználású házakhoz nem alkalmas, ideiglenes használatú épületekhez - nyaralókhoz, alagsori részekhez temperált télikertekhez -, valamint olyan családi házakhoz, ahol nem terveznek utólagos hőszigetelést.


A THERMO 68 termékcsalád fontosabb tulajdonságai alapfelszeretség esetén
(A részletes leírás lejjebb taláható)
Alapanyag I. osztályú 3 rétegű hossztoldott, hiba kiejtett, álló évgyűrűs borovifenyő
A faanyag hőátbocsátási tényezője: Uf=1,8W/m2K
Üvegezés 2 rétegű, low-E bevonatos, alumínium távtartós, 1x argongáz töltésű szerkezetek 24mm vastagsággal 4-16-4
Az üveg hőtábocsátási tényezője: Ug=1.1W/m2K
Teljes napenergia áteresztés: g= 57-60 %
Vasalat 4 funkciós ROTO NT E5 alapbiztonsági, résszellőzővel, hibás működésgátlóval, takarósapkával
Felületkezelés Milesi 4 rétegű vastaglazúr
Légzárás EPDM alapú kétszeres körbe futó tömítés
Vízvető Hőhídmentes, szoknyás vízvető + szárny élvédő
Kilincs Hoppe Tokyo 5 féle színben
Párkányok, lécek Nem tartozék, rendelhető
A szerkezet összesített hőátbocsátási tényezője Uw=1,5W/m2K
Léghang gátlási mutató Rw=30dB (-1;4)

Fa alapanyagok

Gondosan válogatott, szárított, I.osztályú, álló évgyűrűs alapanyagot alkalmazunk termékeink gyártásához, hogy megfeleljenek a magas minőségi követelményeknek. Háromrétegű hossztoldott, vagy toldásmentes kivitelben alkalmazzuk.
Választható fafajták: luc-, borovi-, és vörösfenyő, tölgy, meranti, valamint eucalyptus grandis.
A Thermo 68-as rendszerhez alapesetben 3-rétegű, I. osztályú hossztoldott borovifenyőt használunk.

  Bővebben a fa alapanyagokról...

Hrl

Üvegek

Az üvegeknek ma már nem csak a fény beeresztése, és a hőszigetelés a feladata, hanem a technika forradalmi fejlődése következtében sok más funkcióval is rendelkeznek. Ezek a funkciók számtalan módon kombinálhatók a kívánt szempontok szerint.
Kizárólag gyári CE minősítéssel rendelkező üvegek kerülnek felhasználásra a párásodás, és az egyéb hibák elkerülése végett. A Thermo 68-as rendszernél alapesetben 4-16-4 Low-e 1.0 szerkezetű, argongáz töltésű alumínium távtartós Ug= 1.0 W/m2k értékű üveget alkalmazunk.

  Bővebben az üvegekről...

Hrl

Légzárás

A fűtésszámlánkat nagymértékben befolyásolja a megfelelő légzárás, ezért a lehető legjobb minőségű tömítő anyagokat használjuk. Az EPDM műkaucsuk alapanyagú tömítések alakjukat, rugalmasságukat hosszú évekig megtartják, színükben illeszkednek a termékhez. A Thermo 68-as rendszernél kétszeres körbe futó zártcellás profilokat alkalmazunk.

  Bővebben a légzárásról...

Hrl

Kül-, és beltéri párkányok

A párkányok szintén elválaszthatatlan részei az ablakoknak, esztétikus megjelenésükön kívül fontos a csapadékvíz elvezetése és a fal védelme. Anyaga kültérben alumínium, vagy kő, beltérben fa, vagy kő. A rendszernél nem alapfelszerelés a párkány, ezeket a vevői igények szerint alakítjuk.

  Bővebben a párkányokról...

Hrl

Felületkezelés

MILESI HYDROCROM vastaglazúr kül-, és beltéri festékrendszer. A festék, ami alatt a fa él, és visszaadja eredeti, természetes rajzolatát, szépségét. Azért, hogy a fa valóban szép, és tartós legyen, elengedhetetlen a minőségi ipari festés, ahol a szerkezet minden egyes részét megvédjük az időjárás viszontagságaitól, UV-sugárzástól, a csapadéktól, párától. Az ipari festés előnye az utólagos házilag történő festéssel szemben, hogy a szerkezet mindenhol kezelve van: üveg, vasalat, gumi, vízvetők alatt egyaránt. Házilag ez nem kivitelezhető, ezért az ablakok belülről kezdenek károsodni, így hamar tönkremennek, és a faablak a presztízsét veszti. A színskálák széles választékából mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelőt. A rendszer 4-rétegű felületkezeléssel készül!

  Bővebben a felületkezelésről...

Hrl

Vízvetők, szárnyélvédők

A vízvető és a szárnyélvédő nagyon fontos védelme a fának: véd az esőtől, napsugárzástól, jégtől. Ha nincs, vagy nem megfelelő ez a védelem, akkor a nyílászáró mindig ezeken az alsó vízszintes pontokon fog elsősorban károsodni.
Bronz, ezüst, arany, barna és fehér színekben választható.
A rendszernél minden esetben élvédőt, szoknyás vízvetőt alkalmazunk.

  Bővebben a vízvetőkről...

Hrl

Vasalatok

Talán az egyik legfontosabb dolog a nyílászáróknál a vasalat, amivel közvetlen napi kapcsolatban vagyunk. Igen nagy terhet hordanak, rengeteg követelménynek kell megfelelniük, amit csak egy profi vasalat rendszer tud biztosítani. A rendszernél 4-funkciós vasalat rendszert alkalmazunk, esztétikus takarósapkákkal.

  Bővebben a vasalatokról...


Copyright © 2019   NAGY GÉZA FAIPARI KFT   Minden jog fenntartva!
Webdesign: Gabrielsoft