Ha nyílászáró, akkor Nagy!

nagygeza

A vállalkozásunk fő profilja a minőségi ajtó-, és ablakgyártás. A fa bejárati ajtók, fa ablakok és alufa rendszerek mellett, tömörfa valamint furnéros beltéri-, és pince ajtókat is gyártunk. Az elkészített nyílászárókat igény esetén árnyékolástecnikai elemekkel, azaz zsalugáterekkel, spalettákkal, ATENÁD vagy SCHLOTTERER redőnyökkel, zsaluziákkal, rovarhálókkal, és egyéb kiegészítők széles választékával is ellátjuk.

Célunk, hogy az építkezésbe, felújításba kezdők nálunk a lehető legjobb ár-érték arányban találják meg mindazt, ami álmaik otthonához szükséges. A nehéz döntést szeretnénk megkönnyíteni, azzal hogy nem csak egy terméket kínálunk, hanem hozzá egy hosszú távú együttműködést is. A kezdeti tervezéstől, szaktanácsadástól, a kivitelezésen felül a szervizelést és utógondozást is vállaljuk.

Cégünk vallja, hogy a minőségi fa és fa-alu nyílászáróknak igenis helye van a mai elridegülő és rohanó világunkban.

Széles termékválasztékunkon kívül egy komplex szolgáltatást is nyújtunk, mely a következőket foglalja magában: díjtalan árajánlat, felmérés, szaktanácsadás, valamint vállaljuk a helyszínre szállítást és a szerkezeteink beépítését és a szervizelését is. 

Cégünk kiemelten fontosnak tartja a környezetünk védelmét, ezért telephelyeinken szelektív hulladékgyűjtést vezettünk be és mindenben megfelelünk a szigorú környezetvédelmi előírásoknak. Energiaigényünk túlnyomó részét napelemeink és napkollektorok szolgáltatják. A keletkező fahulladék  brikettálással,  faelgázosító kazánba a lehető legjobb hatásfokkal kerül újrahasznosításra. A felhasznált fa anyagok fenntartható erdőgazdaságokból illetve ültetvényekről származnak, FSC minősítéssel. Termékeink kíváló hőszigetelésükkel és hosszú élettartalmukkal lépnek fel a klímaváltozás ellen.

            

 

HISSZÜK, HOGY A TISZTESSÉGES MUNKA A LEGJOBB REKLÁM. A GARANCIA MINDEZEKRE, A MÁR 28 ÉVES, 100 %-BAN MAGYAR TULAJDONÚ, DINAMIKUSAN FEJLŐDŐ, STABIL CSALÁDI VÁLLALKOZÁS, MERT MINKET ÉVEK MÚLVA IS MEGTALÁL.

Előzetes egyeztetés után sok szeretettel várjuk bemutatótermünkbe, ahol tájékozodhat termékeinről, és egy üzemlátogatás során megtekinthetik a gyártás menetét.

 

Történetünk

nagygeza

1995:

Ebben az évben valósítottam meg a nagy álmomat, mely nem volt más, minthogy egyéni vállalkozóként a szerintem legcsodásabb, legszebb és legminőségibb anyaggal dolgozhassak, ami megtalálható a Földön. Ez pedig nem más, mint a FA !

2007:

Nagy örömömre és büszkeségemre egyéni vállalkozásom a családi ház mellett található telephelyén elérte lehetőségeinek, fejlődésének a határát, ezért 2007-ben jogfolytonosan átalakult egyéni céggé.

2008:

A "friss" "cég következő állomásaként 2008-ban a Nagy Géza Faipari Kft. nevet kapta, ebben az évben nemcsak a név volt a szembetűnő változás, hanem a növekedésünk is. Ekkorra már ugyanis a meglévő 700 m²-es telephelyünk kicsinek bizonyult!

2009 Construma

A 2009-es Construma-n "Nagy" népszerűségnek örvendett standunk, rengeteg látogató csodálta meg minőségi termékeinket. Azóta immár 10 alkalommal jelen voltunk és hirdettük a fa nyílászárók profeszionális minőségét.

2011:

Ebben az évben elkészült az új, kéthektáros területen fekvő 1350 m²-es üzemcsarnokunk, melyben a korszerű előkészítő, szerelvényező és festőrészlegeken kívül helyet kapott egy tágas, színvonalas bemutatóterem is, ahol a látogatóink megtekinthetik az általunk gyártott termékeket és egyben képet kaphatnak a gyártás folyamatáról is.

2014:

2014-ben a folyamatos és sikeres növekedésünknek hála egy újabb bővítésre volt szükségünk, mely során elkészült az új 800 m²-es raktárcsarnokunk és gépműhelyünk is.

2017-2018:

Ebben az egy évben a sikeres pályázataink szinte teljes technológiai cserét, valamint a telephelyeink összevonását tették lehetővé. A korszerű CNC berendezés a lehetőségeink határát mind minőségben, mind formavilágban jelentősen bővítette, így a klasszikus és a modern minimalista termékek gyártását is professzionálisabb szintre emelhettük.

2021-22

    A világ új kihívások elé állított az alapanyag hiányokkal és a megnövekedett mennyiségi elvárásokkal. Ezért egy sikeres pályázatnak köszönhetően ismét nagyot léptünk. Sikerült egy magas, tágas raktár csarnokot építenünk, technológiai eszközeink sorát új berendezésekkel bővíteni :egy 10 fejes profil csiszoló gépet, 6 fejes gyalugépet, 3 db furnérozógépet, keretprést, napkollektort, kamerákat, és zsalúzákat  beüzemelni.  Ezen beruházásoknak köszönhetően szélesíteni is tudtuk a termékpalettánkat.

Napjaink:

A tisztességes, becsületes munkánknak köszönhetően a kezdeti 1 főből mára egy 28 főt foglalkoztató, jelentős vevőkörrel rendelkező, stabil, 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozássá nőttük ki magunnknat. Egy parkosított, 2 hektáros területen 3 000 m2 es üzemmel, színvonalas  bemutatóteremmel minőségi német és osztrák alapanyagokkal, csúcstechnológiás gépekkel, fiatalos konstruktív csapattal állun a megrendelőink szolgálatába.

Telephelyünk

nagygeza

Legújabb termékeink

nagygeza

Referenciák

nagygeza

Célunk, hogy az építkezésbe, felújításba kezdők nálunk a lehető legjobb ár-érték arányban találják meg mindazt, ami álmaik otthonához szükséges. A nehéz döntést szeretnénk megkönnyíteni, azzal hogy nem csak egy terméket kínálunk, hanem hozzá egy hosszú távú együttműködést is. A kezdeti tervezéstől, szaktanácsadástól, a kivitelezésen felül a szervizelést és utógondozást is vállaljuk. Cégünk minőségéről és az általunk készített páratlan megjelenésről rengeteget mesélhetnénk, ám mindezeket semmi sem mutatja be jobban, mint az elkészített munkáink referenciaképei. Köszönjük eddigi megrendelőinknek a megtisztelő bizalmat!

Referenciák

nagygeza
nagygeza
nagygeza
nagygeza
nagygeza

Ügyfeleink mondták

nagygeza