Szolgáltatások

Cégünk egyik fő célja, hogy az építkezésbe, felújításba kezdők nálunk a lehető legjobb ár-érték arányban találják meg mindazt, ami álmaik otthonához szükséges. A nehéz döntést szeretnénk megkönnyíteni azzal, hogy nemcsak egy terméket kínálunk, hanem hozzá egy hosszútávú együttműködést is, melyet vállaljuk egészen a kezdeti tervezéstől a szaktanácsadáson át, a kivitelezésen keresztül a szervizelésig és az utógondozásig!

A helszíni felmérés elengedhetetlen fontosságú egy ilyen precíz munka során, hiszen minden további mozzanat ezen munkafolyamattól függ majd.

 

Ezen szolgáltatásunk keretein belül egy előre egyeztetett időpontban a műszaki előkészítőnk felkeresi az építkezés helyszínét, melyet követően a felmérés során tájékoztatást ad a lehetséges megoldásokról, meghallgatja az igényeket, valamint rögzítésre kerülnek a gyártási méretek, nyitás irányok.

 

Ahhoz, hogy a háza necsak szépen elkészített részletekből álljon, hanem a minőségi szerkezetek, termékek egy tökéletes összképet alkossanak, elengedhetetlen a kölcsönös együttműködés a házon dolgozó mesterekkel.

 

Elkészítjük a látványterveketés minden szükséges metszetrajzot, ami a kivitelezést végző szakemberek munkáját segíti, így a tapasztalatunkkal rengeteg kellemetlenségtől, plusz költségtől kíméljük meg.

 

Számunkra megrendelőink igényeinek teljesítése az első, még azután is, hogy befejeztünk náluk mindent!

Mi a munkák elvégeztével és a garanciális időn túl sem hagyunk senkit magára. A karbantartásban, ápolásban, vagy bármi más felmerülő kérdésben készséggel állunk rendelkezésükre.

 

Az ajánlat elkészítéséhez elengedhetetlen bizonyos tájékozódási pontok meghatározása, ilyenek például a hőszigetelési elvárások, szerkezetek funkciója, méretek, stílus, darabszámok, szállítási cím, valamit elérhetőségek a felmerülő kérdések miatt.

Ezen adatok ismeretében elkészíthető több ajánlat, és ebből Ön is ki tudja választani az optimálisat, ami megfelel a műszaki és esztétikai elvárásainak, valamint anyagi lehetőségeinek is.

 


Örömmel és büszkén mutatjuk be, hogy hogyan készülnek el minőségi munkáink, mindezt egy bemutató terem és üzemlátogatás keretein belül.

Ilyekor megtekinthetők, kipróbálhatók a termékeink, kiválasztásra kerülnek a színek, kilincsek, és egyéb kiegészítők, valamint ha kíváncsi, megtekintheti a gyártás menetét, és meggyőződhet munkáink minőségéről. Mindezek alapján végezetül pedig pontosításra kerül az előzetes árajánlat is.

 


 

Egy tökéletes nyílászárót a szakszerűtlen beépítés jelentősen károsítja, lerontja szigetelési képességeit, veszélyezteti a tartósságát, működését. .

Profi, mindenre felkészült szakembereink maximális odafigyeléssel, szakértelemmel leszállítják és beépítik a nyílászárókat, sérülésmentesen adják át, majd az üzembe helyezés után be is mutatják használatukat. Ezen nagy körültekintéssel tudjuk rendeltetésszerű használatuk mellet biztosítani termékeinkre az 5 év garanciát!