Szia Géza!
Úgy gondoltuk, hogy pár képpel szeretnénk megköszönni a munkádat, munkátokat. Nagyon nagy öröm számunkra, hogy ilyen csodálatos lett a lakásunk ezen része, s ebben nektek is nagyon nagy részetek van. Az első pár napban úgy éreztem magamat, mintha valahol egy szállodában lennék. Aztán azóta is mindennap szépítgetek valamit a folyosó kinézetén. Kívánjuk, hogy a 2021-es évben még nagyon sok embernek okozz olyan örömöt, mint amit én, mi érzünk, ha a kis "ékszerdobozunban" gyönyörködünk.

További jó munkát és egészséget kívánunk: Gabi és János

 

Tisztelt Nagy Géza Úr!
Köszönöm szépen az elvégzett minőségi munkát, korrekt kapcsolattartást, amit nem csak a cég vezetők részéről, hanem minden munkatárssal kapcsolatban tapasztalhattam! Sajnos nagyon ritka ez a minőség, amit Önök nyújtanak, de remélem egyre többen fogják Önöket követni. Ha referenciára van szüksége valamelyik leendő ügyfelének, keressen bátran!
Sok sikert és jó egészséget kívánok mindannyiuknak!

Üdvözlettel
Katona Sándor

 

Kedves Nagy úr!
A tegnapi napon kollegái beszerelték a megrendelt ajtónkat. Köszönjük, szép lett és nagyon olyan, mint amit elképzeltünk. A laikus szemlélő is felt tudja mérni, hogy ez egy minőségi munka, igényes kidolgozással és valóban biztonságos, szóval nagyon köszönjük, örülünk neki. A számla második részletét ma reggel átutaltam, a pénz a délelőtt folyamán be fog folyni Önökhöz. Ha a kőműves heyreállítás meglesz és az internet kábel, riasztó stb. vissza lesz kötve, jelentkezünk, hogy a maradék szegélylécezést mikor tudják befejezni.

Köszönettel: Lányi Bence és Borbála

 

Szia Géza!
Minden rendben, a kért javítások és módosítások is megtörténtek. Az ajtók nagyon tetszenek, gyönyörködünk bennük! A magasabb árfekvéshez minőségi termék és munka párosult! Szimpatikusak voltak a beillesztést végző kollégák is mindkét alkalommal. Még egyszer köszönjük a rugalmas hozzáállást is és bátran ajánljuk majd a céget ismerőseinknek!
Üdv: Anett és Norbert

 

"Szervusz Géza!
Köszönjük a nyílászárókat. Barátkozunk velük. Komoly szép darabok, különösen az egyedi íves nyílászárók. Hálásak vagyunk, hogy elvállaltátok, mert valószínűleg nem sokan lettek volna képesek így elkészíteni, ezért is örülünk, hogy rátok találtunk.
Elégedettek vagyunk, minőségben árban, tényleg megvalósítottátok azt amit igértél.
Gratulálunk a vállalkozáshoz, csak ajánlani tudunk benneteket másoknak is.
További sikeres munkát kívánunk:
Pósfai László és neje"

 

"Tisztelt Nagy Géza Úr!
Köszönjük a szépen kivitelezett precíz munkájukat és ezt kérem a három nálunk dolgozott kollégájával is közölje. Az építőiparban (legalábbis a mi és környezetünk tapasztalatai szerint) mindig és mindenkinél van kifogásolható "történés", nos Önöknél (a szerencsétlen balesetből adódó, megérthető csúszást leszámítva) ilyet nem tapasztaltunk. A nálunk dolgozott kollégái odafigyeléssel dolgoztak, a kérdéseinkre kimerítően válaszoltak és ha valamire nem gondoltunk arra felhívták figyelmünket. Öröm lehet ilyen színvonalas munkát ilyen munkatársakkal végezni! Reméljük sokáig büszkék leszünk az Önnél gyártatott nyílászáróinkra!

Köszönjük
Kunné Sipos Gyöngyvér
Kun István"

 

"Tisztelt Nagy Úr!
Elsőként engedje meg, hogy gratuláljak a cégéhez! A netnek köszönhetően fedeztem fel és a megrendelés során tapasztaltam meg, hogy országunkban még mindig vannak ilyen kiváló, tisztességes vállakozások, mint az Öné. Elismerésem a folyamat szervezéséért, a megbízható tájékoztatásért és nem utolsó sorban a gyönyörű végtermékért. Az ajtók olyanok, amilyeneket szerettem volna. Kívánok Önnek és a munkatársainak is sikeres munkalehetőséget az elkövetkezendő időkre, elégedett megrendelőkkel!
Tovább adom a jó tapasztalataimat.

Borovszky Márta"

 

"Kedves Nagy Úr!
Köszönjük szépen, az ajtók nagyon szépek, igényes munka. A kollegái profi módon építették be, figyelmesek és nagyon udvariasak voltak.

Köszönjük, üdvözlettel:
Barlai Brigitta"

 

"Tisztelt Nagy Géza Úr!
Minden rendben volt a beépítéssel, maradéktalanul meg vagyunk elégedve mind az ajtó minőségével, mind a beszerelés színvonalával, továbbá a kollégáival is, akik beszerelték az ajtót. Az ajtó gyönyörű, sikerült viszonylag ügyesen kivenniük a régi ajtót is, hatékonyak is voltak a fiatalemberek, munkájukat lelkiismeretesen végezték, az összhangból és a gyorsaságból lehetett látni, hogy tapasztalt szakemberek. (Végignéztem a beszerelést.) Ezidáig panasz nem érkezett a lakótól, aki az ajtót használja, remélhetőleg nem is lesz.
Részemről: szívesen fogom ajánlani Önöket a továbbiakban.
További jó munkát és sok megrendelést!

Üdvözlettel
Kapcsos Júlia"

 

"Tisztelt uram!
A nyílászárókkal és a takarólécekkel is minden a legnagyobb rendben. A csapat most is kitűnően dolgozott. Rég láttam ilyen jó munkát. Nézni is jó volt. Ismét csak megköszönni tudom a kiváló minőségű jó munkát, a szakszerűséget, az odafigyelést. Ismerőseim körében terjeszteni fogom jó hírüket. Minden jót, jó egészséget mindannyiuknak.

Köszönettel: Horváth László"

 

"Tisztelt Nagy Géza Úr!
Három ok miatt keressük Önt meg levelünkkel:

1. Öntől rendeltük 2006-ban az újonnan épített családi házunk összes nyílászáróit: 9 db nagy ablak, 5 db kis ablak, 1 db üvegfal és 2 db nagyméretű bejárati ajtó, valamit ezekhez hőszigetelt alumínium redőny és ezekben rolós szúnyogháló. A beltéri ajtók száma 9 db. Ezekkel kapcsolatban szeretnénk kifejezni maximális megelégedettségünket!! Soha semmilyen gond nem volt velük és azóta is pontosan ugyanolyan gyönyörűek, mint új korukban!!

2. Miután láttuk honlapján a referencia képeket, eldöntöttük, hogy szeretnénk felajánlani, hogy az Önök által gyártott és szerelt ablakainkról referenciaképeket használhatnak fel! Ez lehet Önök által vagy akár általunk készített fotósorozat is. Nevünket is adjuk ehhez, akár pár mondatos véleménynyilvánítással.

3. Jelenleg egy másik épület kapcsán felújítási munkálatokat végzünk. Árajánlatot szeretnénk kérni 7 db beltéri ajtóra. A honlapjukon az alábbi megnevezésű ajtók árai érdekelnének: Standard beltéri ajtók: BS 01-1, BS 15-2, BS 15-8, BS 17-5. Classic beltéri ajtók: BC 01, BC 01-3. Kérjük, hogy szíveskedjék részünkre árajánlatot adni ezekre az ajtókra (7 db, 90x210 cm méretben). A szállítási megoldásokra is várjuk szíves javaslatát Jászberény vonatkozásában. Esetleg budapestig való szállításuk is érdekel.

Várjuk mielőbbi szíves válaszát, minden jót kívánunk:
Eszes István és családja, Jászberény"

 

"Kedves Géza!
Nagyon meg vagyok elégedve mind az ablakkal, mind pedig a beépítéssel. Nagyon szép lett. Mint ahogy azt már kollégájának említettem, egy belső párkányt szeretnék majd készíttetni. Ha már a belső vakolat vissza lesz építve jelentkezem a méretekkel.

Üdvözlettel, Tamás"

 

"Kedves Nagy Géza!

Kiválóra minősítjük a megrendelt ajtókat, ablakokat és a beszerelést is. Egyszerűen gyönyörűek. Köszönjük szépen.
Lakatos Ernő Agárd"

 

"Tavaly ősszel cseréltettem ki a tetőtéri ablakokat és egy erkélyajtót "THERMO 90 PLUSZ" hőszigetelésű nyílászárókra. Elsősorban a fokozott hőszigetelés miatt döntöttem a háromrétegű üvegezés mellett, de a Nagy úr által prezentált műszaki tartalom is sokat nyomott a latba. A beépített ablakok kiválóak esztétikai és kezelhetőségi szempontból egyaránt. A jelenlegi hideg időben mutatkoznak meg leginkább a fokozott hőszigetelés előnyei. Az ablakok üvegfelülete és a tok is majdnem szobahőmérsékletű, párásodást még a fürdőszobában sem tapasztaltam.
Nagyon meg vagyok elégedve, hamarosan a többi ablakot is kicseréltetem.

Kálya Zoltán"

 

"Bár a régi honlap is nagyon tetszett, de ez az új talán elegánsabb, kifinomultabb megjelenésében.
Az egész megrendelési folyamat gyors, zökkenőmentes volt, közösen alakítottuk ki a végleges formát, amiben sok javaslatot, ötletet kaptunk. Kis határidőcsúszással, de nagyon jó minőségben kerültek leszállításra, beépítésre a nyílászárók. Azóta mindenki, aki betér hozzánk az építkezésre, először a nyílászárókat csodálja meg (sokszor a köszönés előtt/helyett is), látszik mindenkin, kivétel nélkül az elragadtatás. Köszönet azért, hogy anélkül, hogy tudtuk volna, mit is akarunk igazából, mégis tökéletesen olyan nyílászáróink lettek, amilyet megálmodtunk."

 

"Véletlen ismeretség alapján találtam rá Nagy Gézára. Személyes, helyszíni találkozásunk alkalmával betekinthettem a gyártás folyamatába. Nagy Géza szakmai elkötelezettsége, hozzáértése, az igényeimhez való rugalmas hozzáállása, és nem utolsó sorban az ott látottak minden elismerést megérdemelnek. Remélem, lesz lehetősége a jövőben fejleszteni üzemét.
Egy szóval ... példa értékű."

 

"Kedves MESTER! Köszönjük maximális hozzáállásodat, ötleteidet, a rengeteg időt melyet ránk fordítottál (akár késő este is), bizalmadat felénk és nem utolsó sorban a sok türelmet, aminek eredményeként létrejött a számunkra nem csak ajtó és ablak, hanem annál sokkal több: a munkátokat mi bútordarabként értékeljük. Külön köszönet azért is, amiért elképzelésünket könnyen átvetted és munkáitok úgy készültek, mintha azt magatoknak készítenétek, sőt élmény volt hogy a munka folyamatok részesei is lehettünk. Az új üzem elkészüléséig kitartást kívánunk,és biztosak vagyunk abban,hogy sok családnak szereztek ilyen örömöt!

Minden jót kívánva: Tibi és Zita"

 

"Előljáróban szeretnék gratulálni az Önök által gyártott csodaszép nyílászárókhoz. A Construma kiállításon találkoztunk az Önök standjával és azonnal úgy éreztük a férjemmel, hogy ezek a nyílászárók, amik nekünk a leginkább tetszenek. A levelem célja, hogy ajánlatot kérjek az alábbi ajtókra: KG 04-7, KG 02-5, KE 28. Az elsőként megjelölt ajtó, ami a legjobban tetszett - ez ki is volt állítva -, de a döntést sok minden befolyásolja. Fontos döntési tényező, hogy az ajtó árán kívül egy Miskolc melletti építkezésen való beépítésig milyen további költségekkel kell számolnunk. Nem titok, hogy jót, de jó áron szeretnénk, ezért ha az ország másik végéből történő szállítás stb. nagyon sokba kerül, akkor lehet, hogy inkább egy közelebbi gyártót keresünk meg. Ablakokat sajnos már régebben megrendeltük, de beltéri ajtóink még nincsennek, ezért az is elképzelhető, hogy a beltéri ajtókat is rendelhetjük Önöktõl. Kérem tájékoztasson minket a fenti ajtók méretérõl és anyagáról is. Válaszát előre is megköszönve üdvözlettel

Béresné dr. Szentgyörgyi Anita"

 

"Tisztelt Nagy Géza úr!
Egy régi álmom vált valóra, köszönjük szépen az ajtót, nincs is rá szó, meseszép lett! Ha kész a ház külső szigetelése, szívesen küldünk fotót a referenciái közé!

Szívélyes üdvözlettel: Ullmann Regina, Pintér Csaba"

 

"Szia Géza!
Most már tudom, jól döntöttem, amikor tőled rendeltük a nyílászárókat. Kívánom neked, hogy vállalkozásod tovább erősödjön! Jó híredet tovább terjesztjük."

"Kedves Géza!
Minden rendben van, az ajtók és az ablakok gyönyörűek és nagyon jól is működnek. Nincs már semmi hátralékod, panasz sincs, mindennel tökéletesen meg vagyunk elégedve. A nyílászáróid is nagyon jó minőségűek és a kollégáid is gyorsak, maximálisan segítőkészek és nagyon jól értik a dolgukat. Ritkán találkozom ilyen magas színvonalú szolgáltatással. Ha bármikor Budapesten "működő" referenciára van szükséged, nyugodtan szólj, szívesen megmutatom a beépített nyílászárókat. Köszönöm a munkátokat!

Üdvözlettel: Andi"